Інформація про страви

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ПЛОВ З РОДЗИНКАМИ
2) перелік інгредієнтів; Крупа рисова, масло вершкове 72%, олія, цибуля ріпчаста, морква, родзинки, сіль йодована, зелень окропу
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Масло вершкове , крупа рисова
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Крупа рисова – 31,5гр.,масло вершкове 72% – 2,5 гр., олія – 2 гр., цибуля ріпчаста – 17 гр., морква – 31,5 гр., родзинки – 16 гр., сіль – 0,35, зелень окропу – 3,5 гр.  в 120гр. страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 120 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Дошкільний навчальний заклад (ясла –садок) №3 «Теремок»,

Адреса: м. Конотоп, вул Короленко 1

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції –120г

Білки 3,07 г
Жири 3,15 г
з них: насичені
Вуглеводи 37,29 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 186,10 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ПЛОВ З РОДЗИНКАМИ
2) перелік інгредієнтів; Крупа рисова, масло вершкове 72%, олія, цибуля ріпчаста, морква, родзинки, сіль йодована, зелень окропу
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Масло вершкове , крупа рисова
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Крупа рисова – 26,5гр.,масло вершкове 72% – 2,0гр., олія – 2 гр., цибуля ріпчаста – 14 гр., морква – 26,5 гр., родзинки – 13 гр., сіль – 0,3, зелень окропу – 3 гр.  в 100гр. страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 100 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Дошкільний навчальний заклад (ясла –садок) №3 «Теремок»,

Адреса: м. Конотоп, вул. Короленко 1

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції –100г

Білки 2,57 г
Жири 2,74 г
з них: насичені
Вуглеводи 31,06 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 156,16 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ГУЛЯШ КУРЯЧИЙ         

 

 

2) перелік інгредієнтів; Курятина філе, цибуля ріпчаста, морква, борошно пшеничне, олія, сіль йодована, томатна паста
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Борошно пшеничне
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Курятина філе – 68 гр., цибуля ріпчаста – 13 гр., морква – 13,5 гр., борошно пшеничне – 4гр., олія – 2,5 гр., томатна паста – 3 гр.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 43\24 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Дошкільний навчальний заклад (ясла –садок) №3 «Теремок»,

Адреса: м. Конотоп, вул. Короленко 1

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

 

 

 

 

 

 

 

Маса порції –43\24грам

Білки 13,22 г
Жири 4,34 г
з них: насичені
Вуглеводи 5,43 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 115,59 ккал
Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ГУЛЯШ КУРЯЧИЙ           
2) перелік інгредієнтів; Курятина філе, цибуля ріпчаста, морква, борошно пшеничне, олія, сіль йодована, томатна паста
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Борошно пшеничне
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Курятина філе – 51 гр., цибуля ріпчаста – 9,5 гр., морква – 10,0 гр., борошно пшеничне – 3гр., олія – 2,0 гр., томатна паста – 2 гр., сіль – 0,15г
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 32/18 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Дошкільний навчальний заклад (ясла –садок) №3 «Теремок»,

Адреса: м. Конотоп, вул. Короленко 1

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

 

 

 

 

 

 

 

Маса порції –32\18грам

Білки 9,9 г
Жири 3,38 г
з них: насичені
Вуглеводи 3,98 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 87,38 ккал

 

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; МАФІНИ З ОВОЧАМИ ТА ТВЕРДИМ СИРОМ

2) перелік інгредієнтів; Яловичина, хліб пшеничний, яйце куряче, сіль йодована, цибуля ріпчаста, морква, сметана 21%, сир твердий, олія
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Хліб пшеничний, яйце куряче, сметана, сир твердий
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Яловичина – 45гр., хліб пшеничний  -6 гр., яйце куряче – 3,6 гр.,сіль йодована – 0,13 гр., цибуля ріпчаста – 11 гр., морква – 4 гр., сметана -5 гр., сир твердий  – 3,5., олія – 1 в 63гр. страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 63 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Дошкільний навчальний заклад (ясла –садок) №3 «Теремок»,

Адреса: м. Конотоп, вул. Короленко 1

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

 

11) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції –63г

Білки 11,99 г
Жири 5,43 г
з них: насичені
Вуглеводи 3,75 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 111,76 ккал
Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; МАФІНИ З ОВОЧАМИ ТА ТВЕРДИМ СИРОМ

 

2) перелік інгредієнтів; Яловичина, хліб пшеничний, яйце куряче, сіль йодована, цибуля ріпчаста, морква, сметана 21%, сир твердий, олія
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Хліб пшеничний, яйце куряче, сметана, сир твердий
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Яловичина – 60 гр., хліб пшеничний  -8 гр., яйце куряче – 12,4 гр.,сіль йодована – 0,17 гр., цибуля ріпчаста – 14,5 гр., морква – 6,2 гр., сметана -6,5 гр., сир твердий  – 4,5., олія – 1,5 в 84гр. страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 84 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Дошкільний навчальний заклад (ясла –садок) №3 «Теремок»,

Адреса: м. Конотоп, вул. Короленко 1

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

 

11) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції –120г

Білки 15,91 г
Жири 7,28 г
з них: насичені
Вуглеводи 5,08 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 149,34 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ФРУКТИ СВІЖІ БАНАН
2) перелік інгредієнтів; Банан
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Банан  – 100 гр в 60гр. страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція –60грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби);
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Дошкільний навчальний заклад (ясла –садок) №3 «Теремок»,

Адреса: м. Конотоп, вул. Короленко 1

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту;          Подають на тарілці при кімнатній температурі

 

11) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції –60 гр.

Білки 0,54 г
Жири 0,06 г
з них: насичені
Вуглеводи 6,24 г
з них: цукри
                        Сіль
Енергетична цінність 25,8 ккал

 

 

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ФРУКТИ СВІЖІ БАНАН
2) перелік інгредієнтів; Банан
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Банан  – 133 гр в 80гр. страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція –80грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби);
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Дошкільний навчальний заклад (ясла –садок) №3 «Теремок»,

Адреса: м. Конотоп, вул. Короленко 1

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту;          Подають на тарілці при кімнатній температурі

 

11) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції –80 гр.

Білки 0,72 г
Жири 0,08 г
з них: насичені
Вуглеводи 8,32 г
з них: цукри
                        Сіль
Енергетична цінність 34,4 ккал

 

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; СУП ОВОЧЕВИЙ ЗІ СМЕТАНОЮ
2) перелік інгредієнтів; Картопля, олія, капуста білокачанна, цибуля ріпчаста, морква,  сіль йодована, горошок зелений морожений, сметана 21%
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;         Сметана 21%
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Картопля – 53,5., олія – 2,5 гр., капуста білокачанна – 20гр.,цибуля ріпчаста – 9,5 гр., морква – 10,0 гр., сіль – 0,3гр., горошок зелений морожений  – 6 гр.,сметана – 5 гр.,.  в 200\5гр. страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 200\5 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Дошкільний навчальний заклад (ясла –садок) №3 «Теремок»,

Адреса: м. Конотоп, вул. Короленко 1

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

 

11) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції –200\5г

Білки 1,74 г
Жири 3,74 г
з них: насичені
Вуглеводи 10,27 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 79,78 ккал
Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; СУП ОВОЧЕВИЙ ЗІ СМЕТАНОЮ
2) перелік інгредієнтів; Картопля, олія, капуста білокачанна, цибуля ріпчаста, морква,  сіль йодована, горошок зелений морожений, сметана 21%
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;         Сметана 21%
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Картопля – 40гр., олія – 2 гр., капуста білокачанна – 15гр.,цибуля ріпчаста – 7 гр., морква – 7,5 гр., сіль – 0,25гр., горошок зелений морожений  – 4,5 гр.,сметана – 4гр.,.  в 200\5гр. страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 150\4 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Дошкільний навчальний заклад (ясла –садок) №3 «Теремок»,

Адреса: м. Конотоп, вул. Короленко 1

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

 

11) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції –150\4г

Білки 1,32 г
Жири 2,99 г
з них: насичені
Вуглеводи 7,71 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність     61,49 ккал

 

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; СІК ВИНОГРАДНИЙ
2) перелік інгредієнтів; Сік виноградний
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Сік виноградний – 180   в 180 гр. страви
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція –180грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”;
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби);          Подають в чашках при кімнатній температурі
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Дошкільний навчальний заклад (ясла –садок) №3 «Теремок»,

Адреса: м. Конотоп, вул. Короленко 1

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту;
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції –180г

Білки 0,9 г
Жири 0 г
з них: насичені
Вуглеводи 26,1 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 106,2 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ФРУКТИ СВІЖІ ЯБЛУКО
2) перелік інгредієнтів;  ЯБЛУКО
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; ЯБЛУКО – 91 гр.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 80 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби);
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Дошкільний навчальний заклад (ясла –садок) №3 «Теремок»,

Адреса: м. Конотоп, вул. Короленко 1

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Подають  на тарілці при кімнатній температурі
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції –80г

Білки 0,72 г
Жири 0,08 г
з них: насичені
Вуглеводи 8,32 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 34,4 ккал

 

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ФРУКТИ СВІЖІ ЯБЛУКО
2) перелік інгредієнтів;

 ЯБЛУКО

3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; ЯБЛУКО – 68 гр.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 60 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв.
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби);
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Дошкільний навчальний заклад (ясла –садок) №3 «Теремок»,

Адреса: м. Конотоп, вул. Короленко 1

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Подають  на тарілці при кімнатній температурі
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції –60г

Білки 0,54 г
Жири 0,06 г
з них: насичені
Вуглеводи 6,24 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 25,8 ккал

 

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; КАША ПШЕНИЧНА РОЗСИПЧАСТА З ЦИБУЛЕЮ
2) перелік інгредієнтів; Крупа пшенична «Артек», сіль йодована, цибуля ріпчаста, олія,
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Крупа пшенична
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Крупа пшенична – 44 гр., сіль йодована – 0,38 гр., цибуля ріпчаста – 20 гр., олія -2,5 гр.,  в 127 гр. стави
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 127 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Дошкільний навчальний заклад (ясла –садок) №3 «Теремок»,

Адреса: м. Конотоп, вул. Короленко 1

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції –127г

Білки 5,08 г
Жири 3,03 г
з них: насичені
Вуглеводи 31,85 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 176,85 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; КАША ПШЕНИЧНА РОЗСИПЧАСТА З ЦИБУЛЕЮ
2) перелік інгредієнтів; Крупа пшенична «Артек», сіль йодована, цибуля ріпчаста, олія,
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Крупа пшенична
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Крупа пшенична – 28.8 гр., сіль йодована – 0,26 гр., цибуля ріпчаста – 12,8гр., олія -1,7 гр.,  в 127 гр. стави
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 80 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Дошкільний навчальний заклад (ясла –садок) №3 «Теремок»,

Адреса: м. Конотоп, вул. Короленко 1

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції –80г

Білки 3,33 г
Жири 2,04 г
з них: насичені
Вуглеводи 20,84 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 117,05 ккал

 

 

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ПУДИНГ СИРНО-ЯБЛУЧНИЙ
2) перелік інгредієнтів; Сир кисломолочний 9%, яйце куряче, крупа манна, яблука, олія, масло вершкове 72%, сметана 21%, цукор, сіль йодована,
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Сир кисломолочний 9%, яйце куряче, крупа манна, масло вершкове 72%, сметана 21%
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Сир кисломолочний 9% – 101,5 гр., яйце куряче 13,3гр., крупа манна – 14 гр., яблука – 71гр., олія- 2,5 гр., масло вершкове 72%- 1гр., сметана 21%-3,5гр., цукор-8гр, сіль йодована-0,5гр
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 178 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Дошкільний навчальний заклад (ясла –садок) №3 «Теремок»,

Адреса: м. Конотоп, вул. Короленко 1

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції –178г

Білки 20,43 г
Жири 15,00 г
з них: насичені
Вуглеводи 25,97 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 322,01 ккал
Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; ПУДИНГ СИРНО-ЯБЛУЧНИЙ
2) перелік інгредієнтів; Сир кисломолочний 9%, яйце куряче, крупа манна, яблука, олія, масло вершкове 72%, сметана 21%, цукор, сіль йодована,
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Сир кисломолочний 9%, яйце куряче, крупа манна, масло вершкове 72%, сметана 21%
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Сир кисломолочний 9% – 80,0 гр., яйце куряче 10,0гр., крупа манна – 11 гр., яблука – 56гр., олія- 2 гр., масло вершкове 72%- 1гр., сметана 21%-3гр.,  сіль йодована-0,4гр
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 134 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; Дошкільний навчальний заклад (ясла –садок) №3 «Теремок»,

Адреса: м. Конотоп, вул. Короленко 1

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції –134г

Білки 16,04  г
Жири 12,00 г
з них: насичені
Вуглеводи 14,13 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 231,08 ккал

Інформацію про страви ви можете знайти за посиланням https://docs.google.com/document/d/1VZlXAZHJderKQKPrr3YxwEPN86TBCVz1/edit?usp=sharing&ouid=117275923248063599652&rtpof=true&sd=true